Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam
+31 20 60 60 700
receptie@davincibedrijvenhuis.nl

Jonges Meubels

Jonges Meubels

www.jongesmeubels.nl

Ambachtelijke meubelmakerij

Vindt u niet de wandkast of het bureau dat u zoekt? Meubelmakerij Jonges ontwerpt en maakt ambachtelijke meubels op maat voor bedrijfsleven en consument, zoals bijvoorbeeld:

dressoirs – wandkasten – ladenkasten – tafels – balies – tv-meubels – keukens

Over mij

Als ervaren, gediplomeerde meubelmaker maak ik, Carlot Jonges, mooie meubels die verrassen en perfect passen in uw interieur. Op deze website kunt u een indruk krijgen van mijn werk en lezen hoe ik werk. Neem gerust contact op voor meer informatie, nadere kennismaking of een persoonlijk advies.

“MEUBELS VOOR ELK INTERIEUR”

Werkwijze

U wilt een meubel op maat, passend bij uw stijl en interieur? Neem contact op en ik kom bij u langs om uw wensen te bespreken. Samen overleggen we over de mogelijkheden, waarbij ik ook creatieve, praktische oplossingen aandraag. Vervolgens vertaal ik uw wensen in een meubelontwerp en geef een prijsindicatie, waarna we de details verder kunnen bespreken. Als het ontwerp uiteindelijk helemaal naar wens is, vervaardig ik het in mijn eigen atelier. U heeft dus geen last van de werkzaamheden en het stof. Ook bij de installatie wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt.

“EEN MEUBEL NAAR UW WENS MET MIJN INZICHT”