Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam
+31 20 60 60 700
receptie@davincibedrijvenhuis.nl

Portfolio Category: Eten & Drinken

Waar creativiteit en ondernemerschap elkaar ontmoeten

De Buitenvrouw

www.debuitenvrouw.nl Voor de lekkere dingen in het leven ga je naar De Buitenvrouw. Judith Cyrus leidt De Buitenvrouw, de lunchroom van Da Vinci. Naast het standaardmenu met zowel Surinaamse als Hollandse lunchgerechten, is er dagelijks een vegetarische soep, salade en een special. Judith verzorgt bijzondere catering en private dining in de lunchroom of op locatie.…
Lees meer

Fish Tales

www.fish-tales.com Hi, wij zijn Fish Tales! Een bedrijf dat de wereld van vis wil veranderen. Dit doen wij door middel van het verkopen van vis die op een duurzame manier gevangen is, het opzetten van langdurige samenwerkingen met geweldige partners, het creëren van bewustzijn en het delen van de lekkerste vis recepten. Come aboard and get hooked!

Snippers by Spek

www.snippers.shop Als ontwerpbureau spek zijn we bekend geworden met ons merk Snippers. Maak je eigen Whisky, Gin of Rum met houtsnippers van oude drankvaten.

Mr. Jones

www.mrjones.org MR. JONES Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt ’goed‘ is wanneer het, naast hoogwaardige producteigenschappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.