Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam
+31 20 60 60 700
receptie@davincibedrijvenhuis.nl

Bladendokter

Bladendokter

www.bladendokter.nl

header_FB_white

Bladendokter is het bedrijf van Carolien Vader en Jonas Nouwen, gestart in 2002. Carolien Vader is bladenmaker, spreker en schrijver. Ze is expert in de transitie van traditionele media naar online en social media. Jonas is online strateeg en expert op het gebied van sociale media en online marketing. In de unieke mix van strategie, marketing en conceptontwikkeling kunnen Carolien Vader en Jonas Nouwen de vertaalslag maken in dit snel veranderende medialandschap. Ze adviseren uitgevers, organisaties en bedrijven.

Bladendokter houdt zich bezig met advies over de digitale transitie van de media. Wij trainen en adviseren (media)merken bij het ontwikkelen en uitrollen van een crossmediale contentstrategie, kanaalstrategie en crossmediale werkprocessen. Wij ontwikkelen nieuwe (media)merken, versterken bestaande (media)merken en adviseren op het gebied van contentmarketing en positionering.
Wij geven advies, presentaties, trainingen en workshops over content, contentstrategie, crossmedia, online marketing en contentmarketing op congressen of op uitnodiging bij bedrijven en uitgevers. Onze dienstverlening:

  • Conceptontwikkeling van nieuwe mediamerken
  • Advies over de transitie van print naar crossmediaal uitgeven
  • Advies over strategie (formule), doelgroep denken, positionering en restyle
  • Media coaching (1-op-1 bijspijkeren leidinggevenden)
  • Ad interim vervanging (hoofdredactie, online marketing, contentmanagement)
  • Trainingen, lezingen, brainstorms en inspiratiesessies