receptiediensten

altijd toegang

lunchroom met terras

eigen parkeerterrein

voor creatieve ondernemers

gemeenschappelijk machinepark

los- en laadperron

Atelier huren bij Da Vinci Amsterdam?

Betaalbare atelierruimte, kantoorruimte of werkplaats huren?

Da Vinci Creatieve Ruimtes heeft een uitstekende locatie in Amsterdam en is 24/7 toegankelijk. Bij ons kunt u een ruimte huren op basis van een flexibel huurcontract.

Voor de creatieve sector hebben wij kantoor-, werkplaats- en atelierruimten beschikbaar voor een schappelijke en betaalbare huurprijs. 

De oppervlakte van de ruimten varieert van 6 m² tot 100 m². 

 

 

Klik op de beschikbare ruimtes voor informatie, de metrage en de huurprijs. 

Per direct ruimte 501 beschikbaar.
 
Heeft de aangeboden ruimte uw interesse dan kunt u via info@davincicreatieveruimtes.nl dat aangeven, dan kan er een afspraak met u gemaakt worden voor een bezichtiging. 
 
 
 

Wij zijn op zoek naar een cateraar voor onze lunchroom.

In Da Vinci Creatieve Ruimtes is een gemeenschappelijke ruimte aanwezig waar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 15:00 uur een kopje koffie, ontbijtje, lunch of een (afhaal)maaltijd genuttigd kan worden.

Om een lunch/maaltijden voor te bereiden is er een volledig ingerichte keuken die gehuurd kan worden. Wij zoeken een enthousiaste cateraar die de uitdaging met ons aan wil gaan.

Indien u interesse heeft om bij ons de huurders te voorzien van een lunch stuur dan een mail naar info@davincicreatieveruimtes.nl.

Dan maken wij met u een afspraak voor een oriënterend gesprek en een rondleiding door het gebouw, zodat u kunt zien welke creatieve bedrijven er allemaal in ons pand zitten.