receptiediensten

altijd toegang

lunchroom met terras

eigen parkeerterrein

voor creatieve ondernemers

gemeenschappelijk machinepark

los- en laadperron

Huurders: Musici, dj’s, muziekproducenten (18)

Freek Vrijhof geluidsontwerp

Geluidsontwerp van conceptualisatie naar opname tot aan mixage, ieder element als toevoeging van de vertelling en in samenwerking met alle disciplines.’
Misschien wat pretentieus, maar ik geloof dat je alleen met die insteek volledig gebruik kunt maken van de mogelijkheden die filmgeluid biedt, met als uitkomst het best mogelijke eindproduct.

Lees meer…

Lies Braakman

Lies Braakman-Hogenhuis (1990) is een bevlogen pianiste die zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdig kamermusicus, liedbegeleider en solist met een specialiteit in Franse muziek uit de Fin de Siècle.

Ik treed niet alleen op, ik geef ook pianoles aan jong en oud.

 

www.pianoleswest.nl

 

My Baby

My Baby is een Nederlandse band, opgericht in Amsterdam. My Baby ontstond in 2012 uit drie leden van de Amsterdamse soulband The Souldiers, Cato van Dijck, haar broer Joost van Dijck en Daniel de Vries.

http://www.mybabywashere.com

Marnix Dorrestein

Marnix Dorrestein is een Nederlandse componist, producer, gitarist, tekstdichter, arrangeur, zanger en drummer uit Amsterdam.

 

Konrad Koselleck

Bandleider Konrad Koselleck (1971 geboren in Heidelberg/Duitsland) staat bekend als een van de toparrangeurs in Nederland. Voor iedere show of artiest schrijft hij nieuwe arrangementen, of soms zelfs complete composities. In zijn fijnzinnige aanpak doorklinken enthousiasme, humor, grenzeloos vakmanschap en een groot gevoel voor entertainment.

 

https://www.koselleck.com

Drum trax

Maarten Diesfeldt woont in Amsterdam. Hij is cum laude afgestudeerd als drummer aan het conservatorium in Utrecht in 2010, waarna hij ook een Masteropleiding Muziekproductie heeft afgerond in 2012. Hij is betrokken bij diverse muziekprojecten in Amsterdam, waaronder de popact THE BENELUX, waarmee hij in 2014 o.a. op het Noorderslag festival stond en waarover muziekblad OOR en de Volkskrant zeer lovende recensies schreven. Hij heeft lessen gehad van o.a. Ruben van Roon, Richard Heijerman en Joost Kesselaar. Naast deze lessen heeft hij diverse masterclasses gevolgd van wereldberoemde muzikanten zoals Billy Martin, Gene Jackson, Marcus Miller en Poogie Bell.

Lees meer…

Jan David Hoogerheide

Muzikant, componist en grafisch vormgever.