receptiediensten

altijd toegang

lunchroom met terras

eigen parkeerterrein

voor creatieve ondernemers

gemeenschappelijk machinepark

los- en laadperron

Huurders: Houtbewerkers, meubelmakers, interieur- en decorbouwers (13)

NINOK Houtwerk

Nienke Verschuur is meubelmaker en kunsthistorica en zij combineert deze twee disciplines binnen NINOK Houtwerk.
Lees meer…

De Houtmeid & Vincent Niekerk

De Houtmeid en Vincent Niekerk zijn zelfstandig werkende meubelmakers.

Lees meer…

Roel Brekelmans

Als je op zoek bent naar op maat gemaakte meubelen, dan kun je bij mij terecht. Niets is zo fijn als een passend meubel dat niet alleen de eyecatcher van je huis wordt, maar waar je ook dagelijks gebruik van maakt. 

Mijn voorkeur gaat uit naar duurzamere en milieuvriendelijkere materialen.Ik vermijd over het algemeen al het tropisch hardhout, maar gebruik bijvoorbeeld graag linoleum in combinatie en houtsoorten en plaatmaterialen die niet van heel ver komen.

Wil je een keer vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met mij op. We maken een afspraak voor een gesprek waarin we uw wensen concreet kunnen maken.

Hieruit volgt een tekening (schets) en een offerte. Vervolgens zal ik het ontwerp verder uitwerken. Je krijgt een op de computer uitgewerkte tekening en daarna start ik met de uitvoering van het project. 

Vanzelfsprekend wordt het meubel (zo nodig) op locatie geïnstalleerd.

Ook ontwerp en maak ik kleinere meubels die te koop zijn.

 

Marlene Tas-Frame.Works

Frame.Works is een creatieve, eigentijdse lijstenmakerij in de Da Vinci Creatieve Ruimtes in Amsterdam, waar kunstenaars, particulieren, bedrijven en verzamelaars terecht kunnen voor vakkundig inlijst werk en voor speciaal met de hand vervaardigd lijstwerk.

Veel werk wordt mooier zodra het goed ingelijst is. De speciale aandacht dat het ingelijste werk krijgt door het zo interessant mogelijk in een kader te plaatsen geeft het een extra dimensie. 

Of dit nu een kostbaar kunstwerk is of een kindertekening, een meegenomen souvenir of een bijzonder kledingstuk, een eigen foto of borduurwerk…..elk werk is uniek en verdient dezelfde persoonlijke aandacht.  

Naast een uitgebreid assortiment aan bestaande lijsten die met de hand op maat worden gemaakt, specialiseert Frame.Works zich in het met de hand bewerken van diverse zelf gemaakte lijsten. 

 Belt u vooral voor een afspraak, want de mogelijkheden zijn oneindig!

http://www.frameworks-studio.com

Tolhuijs

 

Tolhuijs Design is een duurzaam designbureau gevestigd in Amsterdam. Onze producten vertellen een verhaal. Het verhaal waarin duurzame afval- en restmaterialen, en een sociaal maatschappelijke productie hun neerslag vinden. Wij upcyclen afval- en restmaterialen tot Dutch Design in samenwerking met sociale werkplaatsen en gevangenissen.

www.tolhuijs.nl