receptiediensten

altijd toegang

lunchroom met terras

eigen parkeerterrein

voor creatieve ondernemers

gemeenschappelijk machinepark

los- en laadperron

Huurders: Audio- en video ontwerpers en producenten (13)

Hellingproof

Hellingproof ontwerpt logo’s, animaties en websites voor de meest uiteenlopende merken en mensen. 
Sinds 2002, onder aanvoering van Miguel Visser en geholpen door een breed netwerk van creatieve professionals.

Lees meer…

Krabmedia

KrabMedia is een multimediabedrijf gevestigd in Amsterdam en gespecialiseerd in videoproducties. Onze core business is het bedenken en produceren van video content voor informatie, educatie en voorlichting. Hierbij staat de inhoud altijd centraal. Daarnaast ontwikkelen wij corporate video’s, animaties en (interactieve) infographics.

KrabMedia is een initiatief van Sebastiaan Tietze en Sarah van Lieshout. Samen met een team van vaste medewerkers en getalenteerde freelancers produceren zij multimediaproducties voor uiteenlopende klanten.

 

krabmedia.nl

Visionary Minds

We at VISIONARYMINDS are all about taking your business or brand into a visual perspective. With passion we proudly present high-end video productions. Perfectly aligned with your ideas and budget we will soon be visualizing your success!

 

 

http://visionary-minds.nl/

Freek Vrijhof geluidsontwerp

Geluidsontwerp van conceptualisatie naar opname tot aan mixage, ieder element als toevoeging van de vertelling en in samenwerking met alle disciplines.’
Misschien wat pretentieus, maar ik geloof dat je alleen met die insteek volledig gebruik kunt maken van de mogelijkheden die filmgeluid biedt, met als uitkomst het best mogelijke eindproduct.

Als zelfstandige werk ik zo wel in de postproductie als op de set, met de mogelijkheid om kwaliteitsgeluid op te nemen en af te werken voor allerlei soorten content en platforms. De focus leg ik hierbij niet op documentaire of fictie, op cinema of internet, maar op de rol die geluid kan spelen bij de ontwikkeling van een verhaal. Ik geloof daarom in de meerwaarde van een langer traject waarbij ik in de pre-productie al bij kan dragen aan het grotere geheel.

In een geluidsstudio in Amsterdam met het Westerpark als achtertuin, en met een schaalbare set voor geluidsopname voor alle projecten op locatie probeer ik zo wel op het gebied van setgeluid als in de postproductie mijzelf iedere keer uitdagingen te stellen. In samenwerking met collega’s (o.a. Gijs Domen met wie ik mijn studio deel) is het door een werkwijze die sterk overeenkomt gemakkelijk om grotere projecten aan te nemen. Technische kennis en mogelijkheden gebruik ik als gereedschap, en met de nadruk op samenwerking, inhoudelijkheid en de wil om een verhaal te vertellen hoop ik projecten aan te gaan waar verhalen uit komen die het vertellen waard zijn.

 

www.freekvrijhof.nl

Riske de Vries

Ik maak beeld voor maatschappelijke, sociale en culturele projecten. Zo heb ik de afgelopen jaren gefilmd en gefotografeerd voor de GGD, Partij voor de dieren, Wakker Dier, Podium Mozaïek, Stichting Pro Sea, Stichting Take Care BNB, Minddistrict, Gemeente Emmen, Wackers Academie, de GVB, The Hunger Project en de zorginstelling Trajectum.

Ik werk met bedrijven en organisaties die een verhaal te vertellen hebben en help ze bij het vertalen van hun boodschap naar foto’s of een video. Ben je benieuwd hoe zoiets in zijn werk gaat? Kijk eens op de mijn website, daar leg ik alles uit over het maken van een foto of videoproductie. Heb je hier vragen over? Ik denk graag mee, ook als je verhaal nog maar een klein ideetje is wat nog moet groeien.

https://riskedevries.nl

 

Stella van voorst van Beest

Activiteit: bedrijfsopleiding en training regie en montage van films en verzorgen van filmworkshops

 

http://www.stellavanvoorstvanbeest.nl