receptiediensten

altijd toegang

lunchroom met terras

eigen parkeerterrein

voor creatieve ondernemers

gemeenschappelijk machinepark

los- en laadperron

Huurders: Architecten (10)

Hoogland & Heijmerink architecten

Hoogland & Heijmerink Architecten ontwerpen mooie, eigentijdse en gebruiksvriendelijke gebouwen. Het bureau is op 1 januari 1998 opgericht door Jan-André Hoogland en Marc Heijmerink.

Lees meer…

Branches: .

Groothuijse de Boer Architecten

Groothuijse de Boer is an architectural practice based in Amsterdam. Established in 2017, Tjerk and Benjamin are working on a diverse range of projects while at the same time teaching in the Netherlands and abroad.

Lees meer…

Branches: .

Site Practice

is an architecture and design studio based in Mumbai and Amsterdam and is led by Dutch architect Anne Geenen. With projects in Southeast Asia, India and Europe, we explore the design process through acts of making and engage with collaborators from various backgrounds and disciplines. In response to local conditions, human interaction and material considerations, we aspire to create buildings, spaces and objects that become moments of quality in our daily lives.

 

https://sitepractice.com/Info

 

Branches: .

Studio MRTN

Respectvol, gepassioneerd, creatief en recht door zee zijn woorden die Marten Theeuwsen kenmerken. Vanaf het eerste ontwerp is hij bezig met de ervaring die toekomstige gebruikers in zijn ontwerpen zullen hebben. Hij ontwerpt hierbij op het grensvlak tussen psychologie en architectuur. In combinatie met het grote respect voor klassieke bouwwijzen resulteert dit in solide & duurzame bouwwerken waarbij de gebruiker volledig in het middelpunt staat.

Lees meer…

Branches: .

BLOC7 Architecten v.o.f.

Het welzijn van mensen staat voor ons centraal in architectuur. Ons doel is om architectuur te maken die de kwaliteit van leven verhoogt en mensen een inspirerende ruimtelijke beleving geeft. Wij geloven in het idee van menselijke duurzaamheid; architectuur die mensen plezier en comfort geeft, en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame en gezonde wereld.

Lees meer…

Branches: .